Produk berkualitas tinggi kudu ketat
inspeksi kualitas
Pabrik kita yaiku GMP, cGMP
ISO : 9001: 2008 sing dikonfirmasi.
We nyedhiyani CMO & API serep mandeg-
maksiat: R&D, produksi, pabrik-
ing lan dodolan.

Panggeser

PRODUCTS kita

SERVICE kita

Layanan mandeg CMO lan API

babagan-icon01

Sintesis lan kontrak R&D

CMOAPI bisa nawarake layanan ing ngisor iki, kabeh dijaluk dening kabijakan sing kuat babagan perlindungan Intelektual (IP), njamin proyek ditangani kanthi ketat ing kapercayan.

aboutus-icon03

Blok bangunan kanggo panemuan obat

CMOAPI for Discovery Obat yaiku solusi basis kognitif sing nganalisa ilmu lan data ilmiah kanggo mbukak sambungan sing wis dingerteni lan didhelikake sing bisa nambah kemungkinan terobosan ilmiah.

layanan-icon2

Pabrikan cilik & produsen skala gedhe

Sajrone sepuluh taun kepungkur, CMOAPI wis nyedhiyakake layanan sintesis lan manufaktur khusus sing luar biasa. Tingkat layanan kita bisa uga kalebu saka kelompok cilik milligram nganti ton layanan manufaktur skala gedhe.

layanan-icon4

Proses R&D lan pangembangan rute anyar

Tim pangembangan kimia kita, luwih akeh tinimbang ilmuwan 50 ing negara kita, ngluwihi pangarepan ing malah proyek paling tantangan. Makarya ing laboratorium state-of-the-art sing dilengkapi proses paling anyar lan instrumen analitis.

BABAGAN AWAKE DHEWE
udakara-01

CMOAPI minangka pemasok sintesis khusus farmasi lan R&D kontrak.

JINAN CMOAPI BIOTECHNOLOGY CO., LIMITED. didegaké ing taun 2007, yaiku perusahaan perusahaan teknologi sing melu riset, pangembangan, lan pemasaran bahan baku farmasi. Produk mianly perusahaan: Lorcaserin, penengah Lorcaserin, orlistat, Sesamol, tadalafil lan penengah tadalafil, lsp. Pabrik kita ndeteksi lengkap peralatan, 60 set HPLC, 20 set kromatografi gas, LCMS, ELSD, ultraviolet lan spektrometri sing katon, pembekuan pengeringan lan instrumen canggih liyane. Wis lulus sertifikasi ISO14001, ISO9000 lan DMF liwat penggabungan lan akuisisi, lan duwe sistem manajemen kualitas total.
Perusahaan kita nggunakake sawetara ahli senior kanthi latar mburi riset internasional, lan duwe kekuwatan lengkap babagan panelitian, uji coba pilot lan produksi industri. Ana 11 dokter lan luwih saka 46 master, ilmuwan, lan insinyur ing perusahaan kami. Basis produksi API kalebu wiyar luwih saka 40 mu. Pabrik farmasi GMP kalebu area luwih saka 160mu lan duwe bengkel modern, laboratorium administrasi lan bangunan deteksi , asrama, papan sing rame, lan liya-liyane.

"CMOAPI yaiku ISO 9001: 2008 sing dikonfirmasi lan kabeh kegiyatan bisnis tundhuk karo standar manajemen kualitas internasional."

udakara-02
ikon omah1

DMF

Disertifikasi DMF
babagan-icon2

9001

ISO
babagan-icon3

14001

ISO
babagan-icon4

46

Ilmuwan