Kita minangka pabrik farmasi sing nggabungake R & D lan manufaktur.


DMF

Disertifikasi DMF

46

Ilmuwan

CMOAPI minangka pemasok sintesis khusus farmasi lan R&D kontrak.


PROFIL COMPANY



JINAN CMOAPI BIOTECHNOLOGY CO., LIMITED. didegaké ing taun 2007, yaiku perusahaan perusahaan teknologi sing melu riset, pangembangan lan pemasaran bahan mentah farmaseutikal. Produk mianly perusahaan: Lorcaserin, perantara Lorcaserin, orlistat , Sesamol, tadalafil lan perantara tadalafil, lsp.

Saing perusahaan



Pabrik kita duwe peralatan deteksi komprehensif, 60 set HPLC, 20 set kromatografi gas, LCMS, ELSD, ultraviolet lan spektrometer sing katon, driji beku lan instrumen canggih liyane. Wis lulus sertifikasi sertifikasi ISO14001, ISO9001 lan DMF liwat gabungan lan akuisisi, lan nduweni sistem manajemen kualitas.

Pay manungsa waé kanggo nglindhungi properti intelektual



Perusahaan kita nyedhiyakake sawetara ahli senior sing duwe latar belakang riset internasional, lan duwe kekuatan komprehensif babagan studi laboratorium, uji coba pilot lan produksi industri.
Ana 11 dokter lan luwih saka 46 master, ilmuwan, lan insinyur ing perusahaan. Basis produksi API nyakup wilayah sing luwih saka 40 mu.Tubuh farmasi GMP nyakup wilayah sing luwih saka 160mu lan duwe bengkel modern, laboratorium administratif lan bangunan deteksi , asrama, ruangan kekacoan, lan liya-liyane.

DMF

Disertifikasi DMF

9001

ISO

14001

ISO

46

Ilmuwan

LAYANAN kita

Layanan mandeg CMO lan API


Sintesis lan kontrak R&D


CMOAPI bisa nawarake layanan ing ngisor iki, kabeh dijaluk dening kabijakan sing kuat babagan perlindungan Intelektual (IP), njamin proyek ditangani kanthi ketat ing kapercayan.

Pabrikan cilik & produsen skala gedhe


Sajrone sepuluh taun kepungkur, CMOAPI wis nyedhiyakake layanan sintesis lan manufaktur khusus sing luar biasa. Tingkat layanan kita bisa uga kalebu saka kelompok cilik milligram nganti ton layanan manufaktur skala gedhe.

Blok bangunan kanggo panemuan obat


CMOAPI for Discovery Obat yaiku solusi basis kognitif sing nganalisa ilmu lan data ilmiah kanggo mbukak sambungan sing wis dingerteni lan didhelikake sing bisa nambah kemungkinan terobosan ilmiah.

Proses R&D lan pangembangan rute anyar


Tim pangembangan kimia kita, luwih akeh tinimbang ilmuwan 50 ing negara kita, ngluwihi pangarepan ing malah proyek paling tantangan. Makarya ing laboratorium state-of-the-art sing dilengkapi proses paling anyar lan instrumen analitis.