med-kontak-lambang-1

nelpon kita

Telpon utama:
+86 (1368) 236 6549
24 / 7

med-kontak-lambang-2

Maturnuwun

Email kantor:
[email dilindhungi]

med-kontak-lambang-3

Jam Opening

Senin - Jum'at
09:00 AM - 06:30 PM
Weekend: Ditutup

med-kontak-lambang-4

Marketing

email:
[email dilindhungi]

KONTAK

Isi formulir menyang
hubungi kita langsung


Info tambahan: CMOAPI minangka panyedhiya sintesis khusus Farmasi lan R&D kontrak.

ikon omah1

DMF

Disertifikasi DMF

babagan-icon2

9001

ISO

babagan-icon3

14001

ISO

babagan-icon4

46

Ilmuwan