Lorcaserin

CMOAPI duwe macem-macem bahan mentah lorcaserin, lan duwe sistem manajemen kualitas total.Iki lulus sertifikat GMP lan DMF.

Nuduhake asil 1-3 saka 6

1 2

Lorcaserin apa?

Lorcaserin (Belviq) minangka agen anti-obesitas. Yen sampeyan siyap kanggo ngilangi bobot awak ekstra tanpa repot babagan latihan sing mbebayani, iki sing kudu dicathet sadurunge tuku obat serotonergik.
Lorcaserin hidroklorida dikembangake dening Arena Farmasi. Pirang-pirang taun, iki digunakake minangka perawatan jangka panjang kanggo obesitas. Suplemen nyuda napsu kanthi nambah kepuasan. Kajaba iku, efektivitas lorcaserin ora mbutuhake sampeyan ngetutake diet utawa rutinitas olahraga sing ketat.
Wiwit digawe, obat kasebut wis ngalami pirang-pirang uji coba preclinical lan panliten manungsa kanggo mesthekake khasiat lan toleransi ing perawatan obesitas. Ing 2012, FDA nyetujoni lorcaserin (Belviq) kanggo panggunaan terapi nanging ana langkah sing ketat. Kayata, resep-resep mung kasedhiya kanggo wong diwasa lemu lan kabotan sing duwe komorbiditas sing gegandhengan karo bobot kayata hipertensi, diabetes, lan dislipidemia.
Ana rong jeneng merek lorcaserin populer, yaiku, Belviq lan Belviq XR. Kalorone meh padha, duwe lorcaserin hidroklorida minangka bahan aktif.
Kapsul Belviq rada cilik, lan kisaran dosis dipérang dadi loro saben dina. Kapsul Belviq XR sing kontras relatif luwih gedhe. Jeneng lorcaserin iki duwe tablet pelepasan oranye sing bisa dijupuk sedina sepisan.


Lorcaserin lan Lorcaserin Penengah

Hydrochloride Klorokaserin Racemik

Senyawa iki umume diarani lorcaserin hidroklorida. Nanging, jeneng ilmiah kasebut yaiku 8-Chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine Hydrochloride (CAS: 1431697-94-7).
Wêdakakêna Racemik Chlorocaserin Hydrochloride asalé saka campuran klorokaserin hidroklorida dextrorotatory lan hidroklorida levokatif. Penengah lorcaserin digunakake ing sinau lan nyiapake obat obat penurunan berat badan.

Dextrorotatory Chlorocaserin hidroklorida

Bahan kasebut sacara kimia dikenal minangka (R) -8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-benzazepine hydrochloride (no CAS: 846589-98-8). Nanging, ing istilah awam, yaiku (R) lorcaserin hidroklorida.
Penengah lorcaserin iki minangka bahan baku analisis kanggo nyinaoni obat-obatan farmakologis obat-obatan penurunan bobot awak. Ing panelitian preclinical karo clurut, senyawa kasebut nuduhake efek anorectic. Kajaba iku, uga nyuda asupan analgesik lan narkotika kayata kafein, amfetamin, lan obat-obatan sing gegandhengan.

Casserole Ijo Tangan Tangan Kanan

Secara ilmiah, iki (R) -8-chloro-1-metil-2,3,4,5-tetrahydro-1H-benzazepine karo CAS no. 616202-92-7.
Kasserole ijo ing tangan tengen kasedhiya kanggo analitis lan alasan sinau. Bahan kasebut sacara agonis bisa dipilih kanthi reseptor 5-HT2C, mula migunani kanggo riset obat-obatan napsu-napsu.

Dextrorotatory Chlorocaserin hidroklorida Hemihydrate

Senyawa iki diarani lorcaserin hidroklorida hemihydrate. Identitas ilmiah kasebut yaiku (R) -8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-benzazepine hydrochloride hemihydrate (CAS: 856681-05-5).
Dextrorotatory Chlorocaserin Hydrochloride minangka bahan baku kanggo sintesis lorcaserin.

Basis Bebas Klorokaserin Racemik

Jeneng kimia yaiku 8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-benzazepine (CAS no: 616201-80-0).
Base Bebas Chlorocaserin Racemik minangka produk kelas farmasi kanggo digunakake ing riset lan analisis ilmiah.

Card Green Serin Penengah

Jeneng ilmiah yaiku 1 - [[2- (4-Chlorophenyl) etil] amino] -2-kloropropane hidroklorida (CAS no: 953789-37-2). Serat Kertu Ijo uga dadi penengah kanggo nyiapake suplemen lorcaserin.
Sampeyan kudu nyathet manawa kabeh penengah lorcaserin iki mung kanggo riset. Senyawa kasebut ora pas kanggo konsumsi manungsa utawa kewan.


Kepiye Cara Kerja Lorcaserin?

Lorcaserin (Belviq) target Sistem saraf pusat kanthi berinteraksi karo reseptor hipotalamus spesifik. Tumindak kanthi ngaktifake serotonin 2C (5-HT2C) ing neuron pro-opiomelanocortin. Sisih otak iki duwe kabiasaan napsu lan panganan. Sanajan ana subtipe reseptor liyane kayata 5-HT2A lan 5-HT2B, obat iki nduweni afinitas paling dhuwur kanggo 5-HT2C.
Suplemen penurunan berat badan Lorcaserin ngaktifake reseptor 5-HT2C, mula nyebabake ekspresi hormon alpha-MSH. Alpha-MSH tumindak ing reseptor melanocortin-4, sing ngirim sinyal menyang otak yen sampeyan kebak.
Properti agonistik lorcaserin kanthi reseptor 5-HT2C nambah rasa jenuh, mula nyuda asupan panganan lan nyepetake penurunan bobot. Miturut sawetara hipotesis ilmiah, obat serotonergik iki modulasi tingkat leptin, yaiku hormon sing nduwe pengaruh kanggo ngilangi bobot awak. Plus nggunakake suplemen iki minangka agen anti-obesitas yaiku ora nyebabake penyakit jantung valvular. Alasane yaiku supaya kurang agonis reseptor 5-HT2B.


Mupangate Lorcaserin lan Efek Samping

Wuku

Nganggo lorcaserin hidroklorida nambah rasa satiety. Mbantu kelainan mangan, kayata umume kanggo sing mangan emosi lan binge. Miturut uji klinis lorcaserin sing sukses, wong bisa ngilangi paling ora 5% bobote awak sajrone 12 minggu.
Sanajan langka, ngilangi kurang saka 5% bobot sampeyan nalika ana ing lorcaserin tegese sampeyan ora bakal bisa nggayuh asil sing migunani sanajan kanthi perawatan jangka panjang. Ing jalur iki, peneliti nyaranake sampeyan supaya ora menehi suplemen penurunan bobot awak.
Nggunakake agen serotonergik iki mesthi bakal nyebabake proses pembakaran lemak. Nanging, sampeyan kudu nggabungake sawetara kegiatan fisik nalika nindakake panganan sing kurang kalori. Kajaba iku, efektivitas lorcaserin ing manajemen bobot gumantung saka administrasi terus-terusan. Mungkasi dosis bisa mengaruhi asil negatif.
Kejabi manajemen bobot, lorcaserin uga bisa digunakake kanthi nyopot overactivation saka dopamin kanggo nanggepi narkotika tartamtu kayata kafein, morfin, codeine, utawa amfetamin. Efek agonis saka suplemen ing reseptor serotonin ndadekake cocog kanggo ngatasi kelainan psikotik.
Miturut ilmuwan, lorcaserin uga bisa nyuda gejala skizofrenia amarga nyuda pelepasan dopamin.

Efek sisih
  • ngelu
  • Pening
  • Fatigue
  • Mual
  • kuatir
  • Nyeri punggung utawa otot
  • Sembelit
  • Kencing asring lan angel
  • Sleeplessness
  • Garing tutuk
  • Perubahan vision kayata blurriness
  • Watuk
  • Kering mata

Luwih saka setengah gejala negatif saka lorcaserin HCl amarga overdosis. Sampeyan bisa ngatasi efek samping lorcaserin kanthi tetep pancegahan obat. Contone, sampeyan ora kudu ngluwihi kisaran dosis saben dina. Ing kasus overdosis, priksa manawa njaluk saran medis. Sawetara reaksi sing dipriksa kalebu halusinasi, perubahan swasana ati, nyeri weteng, deg-degan sing ora teratur, lan histeria.

Kewaspadanan:

Sadurunge ngatur suplemen lorcaserin HCl, sampeyan kudu nimbang contraindications lan pancegahan obat ing ngisor iki;

  • Sawetara pangguna bisa uga alergi marang bahan lorcaserin
  • Wanita hamil lan ibu sing nyusoni ora kudu menehi lorcaserin amarga bisa nyebabake bayi
  • Suplemen kasebut bisa uga berinteraksi karo sawetara resep obat lan non resep, lan ngganggu sifat farmakologis
  • Pangobatan penurunan berat badan Lorcaserin dikontraindikake kanggo pasien sing rentan kena kanker utawa sing wis ngalami penyakit kasebut

Sapa sing Bisa Nggunakake Lorcaserin?

Lorcaserin migunani kanthi terapi kanggo ngobati obesitas. Miturut peraturan FDA, obat serotonergic iki mung cocog kanggo wong sing kabotan kanthi BMI luwih saka 27kg / m2 lan wong diwasa obesitas kanthi BMI luwih saka 30kg / m2. Nanging, resep kasebut mung ditrapake kanggo pasien sing nandhang kahanan sing gegandhengan karo bobot kayata dislipidemia, tekanan darah tinggi, penyakit kardiovaskular, lan hipertensi.
Mung pasien diwasa sing bisa tuku lorcaserin kanggo ngatur bobot awak kronis. Gulung cepet liwat uji coba klinis kanthi obat kasebut dikonfirmasi tinimbang subyek manungsa luwih saka 18 taun. Apa maneh, keamanan lan khasiat kanggo pasien ing 18 taun durung dikonfirmasi.
Sanajan wong diwasa lemu utawa kabotan bisa nggunakake suplemen penurunan bobot lorcaserin, ana sawetara kontraindikasi kanggo sawetara klompok. Contone, wanita hamil ora bisa takon apa-apa. Kajaba iku, durung jelas manawa obat kasebut ngliwati susu ibu, mula, ibu sing nyusoni ora bisa ngombe.


Apa Bedane Lorcaserin, Cetilistat, lan Orlistat?

Lorcaserin

Lorcaserin HCl minangka suppressant-napsu nalika orlistat lan cetilistat nahan hidrolisis trigliserida dadi asam lemak sing bisa diserap. Suplemen kasebut target wilayah hypothalamic otak sing ngatur napsu lan kepenuhan. Ngombe lorcaserin bakal miwiti rasa wareg lan menehi tandha marang awak manawa sampeyan wis kebak tanpa preduli jumlah sing wis dikonsumsi. Mula, nyuda bobot nyuda amarga asupan panganan lan rasa ora resep panganan.
Kanthi lorcaserin, pasien sing lemu bisa ngilangi luwih saka 5% bobote awak dhisikan lan nyuda ukuran pinggul udakara 3cm. Obat kasebut nuduhake pangowahan sing signifikan tinimbang nalika nggunakake orlistat.
Ing 2012, lorcaserin hidroklorida menang persetujuan FDA lan dadi obat resep obesitas lan komorbiditas sing gegandhengan karo bobot. Nanging, Badan Federal mundur saka pasar amarga nambah perkembangan kanker ing antarane para pangguna.

Cetilistat

Kaya lorcaserin (Belviq), cetilistat minangka obat anti-obesitas. Ngombe obat kasebut ngalangi lipase pankreas, sing tanggung jawab kanggo ngrusak trigliserida. Akibate, trigliserida ora bakal hidrolisis dadi asam lemak gratis kanggo nyerep awak sing efisien. Mula, lemak bakal diekskriminasi sing ora dicerna.
Cetilistat bisa nyebabake nyuda nganti 10% bobot awak lan nyuda kurva pinggul sing signifikan.
Ora kaya efek samping lorcaserin, gejala negatif cetilistat utamane ana gandhengane karo pencernaan. Contone, wong bakal ngalami bangku berminyak lan longgar, kembung, gerakan usus asring, utawa inkontinensia tinja.
Cetilistat durung entuk persetujuan FDA amarga saiki ana ing tahap awal panelitian manungsa. Nganti saiki, suplemen kasebut duwe asil sing janjeni. Perbandingan antarane statistik klinis cetilistat lan orlistat mbuktekake manawa sing sadurunge nyepetake nyuda bobot awak lan luwih tahan luwih becik.
Plus cetilistat yaiku ora tumindak ing enzim gastrointestinal liyane utawa sistem saraf. Kasunyatan iki nerangake sebabe reaksi reaksi sing kurang.

Orlistat

Lorcaserin lan orlistat mbantu nyuda bobot awak. Nanging, mekanisme aksine beda.
Kaya cetilistat, Orlistat sementara nyegah lipase lambung lan pankreas. Penghambatan iki ngganggu hidrolisis trigliserida saka pola diet, mula, kabeh lemak sing diserap diekspor ora diganti.
Miturut uji klinis sing kasedhiya, subyek manungsa bisa ngilangi bobot luwih cepet nalika nggunakake orlistat tinimbang sing ana ing plasebo. Ing pungkasan nem wulan, bakal ana owah-owahan penting ing keliling pinggang. Kajaba iku, ngombe obat nyuda tekanan getih lan kedadeyan diabetes tipe II.
Orlistat minangka alternatif lorcaserin sing cocog sing kasedhiya minangka obat resep kanggo ngobati obesitas nanging sampeyan uga bisa tuku over-the-counter. Beda karo lorcaserin, obat iki isih ana ing dhaptar putih saka FDA. Umume negara bakal adol suplemen kasebut tanpa butuh resep sing sah. Contone, ing AS, Uni Eropa, lan Australia, tuku orlistat gampang kaya mbayar sepasang sneaker. Orlistat ora duwe efek ing enzim GIT liyane utawa sistem saraf.

Cekap

Cetilistat lan orlistat minangka alternatif lorcaserin kanggo ngobati kabotan lan obesitas. Nanging, efisiensi mung bakal saya tambah kanthi kegiyatan fisik lan panganan sing kurang kalori. Lorcaserin lan orlistat nyuda bobot lan ukuran pinggul, nanging yen ora mungkasi dosis, pangguna bakal entuk maneh 35% saka apa sing ilang.
Nganti saiki, mung suplemen Cetilistat sing durung kasedhiya ing dhaptar putih FDA AS amarga isih ana ing uji coba klinis. Minangka kanggo orlistat, entuk luwih akeh yaiku tuku paracetamol sing khas. Kosok baline, nggawe tuku lorcaserin meh ora bisa ditindakake amarga Badan Federal AS mbatalake persetujuan kasebut ing wiwitan taun 2020.
Katelu obat kasebut bisa digunakake kanthi efisien, nanging cetilistat duwe asil sing apik. Kajaba iku, ana efek samping sing luwih sithik lan wis ditoleransi kanthi becik ing awak.


Endi sing Bisa Tuku Lorcaserin lan Penengah?

Sampeyan bisa tuku lorcaserin ing toko online. Wêdakakêna kasedhiya akeh kanggo peneliti lan analis. Yen target sampeyan ilang bobot ekstra amarga obesitas, sampeyan bisa mriksa lorcaserin didol kanthi online. Nanging, sampeyan bisa uga mbutuhake resep minangka pedoman sing ketat dening FDA.
Yen sampeyan nggoleki lorcaserin utawa penengah, sampeyan kudu mriksa karo CMOAPI kanggo pasokan produk murni sing valid. Senyawa kita wis ngalami jaminan kualitas.


Cathetan Suku
  1. Taylor, J., Dietrich, E., lan Powell, J. (2013). Lorcaserin kanggo Manajemen Bobot. Diabetes, Sindrom metabolik, lan obesitas.
  2. Hoy, SM (2013). Lorcaserin: Review saka Gunakake ing Manajemen Bobot Kronis. Obat-obatan.
  3. Hess, R., and Cross, LB (2013). Keamanan lan Efisiensi Lorcaserin ing Manajemen Kelemon. Obat Pascasarjana.
  4. Brashier, DB, Sharma, AK, Dahiya, N., and Singh, SK (2014). Lorcaserin: Obat Antiobesitas Novel. Jurnal Farmakologi & Farmakoterapis.
  5. Chan, EW dkk. (2013). Khasiat lan Keamanan Lorcaserin ing Wong Dewasa Obes: Analisis Meta Uji Coba Kontrol Acak (RCT) 1 taun lan Tinjauan Naratif babagan RCT Jangka Pendek. Ulasan obesitas.
  6. Nigro, SC, Luon, D., and Baker, WL (2013). Lorcaserin: Novel Serotonin 2C Agonist kanggo Perawatan Obesitas. Penelitian Medis lan Opini Saiki.