Tadalafil

CMOAPI nduwe macem-macem bahan mentah Tadalafil, lan duwe sistem manajemen kualitas total.Iki lulus sertifikat GMP lan DMF.

Nuduhake kabeh asil 3

Apa Tadalafil

Tadalafil minangka obat resep sing digunakake kanggo ngrawat disfungsi ereksi (ED) lan gejala prostat sing saya gedhe ing pria. Iki uga ditrapake kanggo ngobati hipertensi arteri paru (PAH).
Tadalafil (Nomer CAS: 171596-29-5) ditemokake ing bentuk tablet oral utawa bubuk tadalafil lan umume didol kanthi jeneng merek Cialis (kanggo disfungsi ereksi utawa pembesaran prostat jinak) utawa Adcirca (kanggo hipertensi arteri paru-paru). Tadalafil uga kasedhiya ing bentuk umum sing bisa uga ora duwe kekuwatan kaya formulasi asli


Kepiye cara kerja tadalafil?

Tadalafil minangka salah sawijining penghambat fosfodiesterase tipe 5 (PDE5). Nalika klompok obat kasebut nyandhet PDE5 mula bisa nambah fungsi ereksi.
Sajrone gairah seksual, ereksi kedadeyan nalika cukup aliran getih ing arteri penis sing nyebabake arteri santai lan otot licin korpus cavernosum. Tanggepan iki moderat kanthi produksi nitrat oksida (NO) ing sel endotel lan terminal saraf. Pelepasan NO nambah sintesis monofosfat guanosin siklik (umume dikenal minangka GMP siklik utawa cGMP) ing sel otot sing lancar. GMP siklik mbantu ngendhokke otot sing alus lan nambah aliran getih menyang korpus cavernosum.
Tadalafil nyerang fosfodiesterase tipe 5 (PDE5) kanthi nambah cGMP. Perlu dielingi manawa wong kudu ngalami stimulasi seksual kanggo miwiti pelepasan alami oksida nitrat. Iki amarga efek Tadalafil ora bakal kedadeyan tanpa stimulasi seksual.
Tadalafil bisa nyuda gejala kelenjar prostat sing saya gedhe kalebu urination urgent / sering, kangelan nguyuh, lan inkontinensia urin Iki entuk kanthi santai otot ing prostat lan kandung kemih.
Ing hipertensi paru, tadalafil mbantu nyuda pembuluh getih ing dada. Sabanjure, mbantu nambah pasokan getih ing paru-paru lan uga nyuda beban kerja jantung.


Penengah Tadalafil

Ing proses ngasilake tadalafil (CAS 151596-29-5), sawetara perantara dibentuk. Sawetara perusahaan bakal nggunakake penengah tadalafil kanggo ngasilake tadalafil.

CAS 171596-29-5

Tadalafil (CAS 171596-29-5) minangka obat resep sing efektif lan efektif kanggo ngobati disfungsi ereksi lan pembesaran prostat jinak ing pria uga hipertensi arteri paru-paru.

CAS 171489-59-1

Cas 171489-59-1 uga diarani Chloropretadalafil minangka penengah ing produksi Tadalafil sing digunakake kanggo perawatan disfungsi ereksi. CAS 171489-59-1 duwe formula molekul C22H19ClN2O5 kanthi bobot molekul 426.85 g / mol. Kasedhiya ing bentuk padhet putih.

CAS 171752-68-4

CAS 171752-68-4 sing rumus molekul yaiku C20H18N2O4.HCl lan bobot molekul 386.83 g / mol uga dadi tadalafil tengah.
Ana akeh pemasok penengah tadalafil sing nawakake tadalafil kanggo didol kanthi rega sing kompetitif. Nanging, yen sampeyan mikir yen tadalafil tuku saka perusahaan sing dipercaya kanggo mesthekake kualitas ora kalebu.
CMOAPI minangka salah sawijining pemasok tadalafil sing njamin kualitas produk lan rega kompetitif produke.


Sapa lan carane nggunakake tadalafil

Wêdakakêna Tadalafil bisa ngobati wong ing ngisor iki?

Dysfunction

Disfungsi ereksi (ED) uga diarani impotensi yaiku kondhisi ing pria sing ora bisa njupuk utawa njaga degdegan kanthi cukup wektu kanggo nindakake kegiatan seksual. Asring nyebabake minat seks lan bisa uga nyebabake kelainan liyane kayata ejakulasi durung wayahe utawa telat lan kadang ora bisa nggayuh orgasme.
ED bisa disebabake amarga akeh sebab kahanan fisik lan emosional kayata penyakit tartamtu kayata diabetes, penyakit jantung, lan hipertensi, umur, stres, utawa uga masalah hubungan.
Tadalafil mbantu ngobati ED kanthi nambah aliran getih menyang zakar. Iki bakal mbantu nggayuh lan njaga degdegan. Nanging, tadalafil mung mbantu ereksi nalika wis stimulasi seksual.

Hiperplasia prostat jinak (BPH)

Disebut uga minangka pembesaran kelenjar prostat, BPH minangka kondhisi umum sing asring ditemokake ing pria nalika wis tuwa. Nanging, sawetara faktor liyane sing bisa nyebabake prostat kalebu diabetes lan kelainan jantung, gaya urip, lan utamane obesitas uga riwayat kulawarga BPH. Nalika prostat saya gedhe bisa nyebabake kahanan kencing.
Gejala sing gegandhèngan karo kelenjar prostat sing saya gedhe yaiku, ndhesek lan kerep banget nyingkir, kangelan wiwit nguyuh, aliran urin sing ringkih, utawa ora bisa ngilangi kandung kemih. Tandha BPH liyane bisa uga kalebu infeksi saluran kemih (UTI), ora bisa nguyuh, utawa getih ing urin.
Wêdakakêna Tadalafil utawa tablet mbantu nyuda otot ing prostat lan kandung kemih. Iki mbantu ngilangi gejala BPH.

Hipertensi arteri pulmonalis (PAH)

PAH minangka kahanan ing endi ana tekanan getih dhuwur ing arteri sing nyuplai getih menyang paru-paru. Beda karo tekanan getih dhuwur sing umum. Muncul nalika arteri saka jantung menyang paru-paru dadi sempit utawa diblokir.
Gejala sing paling penting yaiku nyeri dada, lemes, utawa uga bengkak ing sikil lan tungkak sampeyan.
Tadalafil bisa mbantu nyuda gejala PAH kanthi ngeculake pembuluh getih ing paru-paru sing terus-terusan nambah aliran getih.

Kepiye cara nggunakake tadalafil?

Dosis tadalafil gumantung karo umur, panggunaan sing dienggo, lan masalah medis liyane.
Panganggone Tadalafil ora disaranake kanggo bocah-bocah ing umur 18 taun, lan uga sing umure luwih saka 65 taun kudu ati-ati banget amarga awake luwih suwe nyedhot obat kasebut.
Ana pedoman sing jelas babagan cara nggunakake bubuk tadalafil nanging bentuk sing paling umum yaiku tablet tadalafil kanthi jeneng merek beda.
Disaranake njupuk tadalafil sapisan saben dina lan njupuk wektu sing padha saben dina kanggo entuk tadalafil.
Dosis tadalafil kanggo macem-macem panggunaan wis ditemtokake;
Kanggo disfungsi ereksi, dosis 2.5-5 mg dijupuk saben dina utawa 10 mg yen dijupuk sapisan saben kabutuhan.
Kanggo hiperplasia prostat jinak, dianjurake dosis 5 mg saben dina. Tadalafil kudu dijupuk sedina wae.
Nalika ngatasi kaloro kahanan kasebut (disfungsi ereksi lan prostat sing saya gedhe) dosis 5 mg saben dina cocog.
Kanthi hipertensi arteri pulmonalis, dosis tadalafil 40 mg sing dijupuk saben dina disaranake.
Kaya obat liyane, sing bisa digunakake kanggo wong liya bisa uga ora nindakake cara liyane. Alternatif Tadalafil pancen ana. Nanging, sing paling apik yaiku ngobrol karo dhokter babagan alternatif tadalafil sing kasedhiya lan delengen sing cocog karo sampeyan. Sampeyan bisa menehi saran supaya njupuk alternatif tadalafil yen alergi marang tadalafil utawa amarga ana sebab liyane.
Tanggung jawab sampeyan kanggo nyathet apa sing cocog kanggo sampeyan nalika sampeyan ngilangi tadalafil minangka pilihan utawa efek samping tadalafil sing bisa ngimbangi tadalafil.


Apa bedane Tadalafil lan obat liya kanggo disfungsi ereksi

Cialis (Tadalafil)

Cialis minangka obat resep ing kelas obat sing disebut Inhibitor Enzimme Phosphodiesterase-5. Iki digunakake kanggo nambani gejala disfungsi ereksi. Bisa digunakake dhewe utawa ditumpukake karo obat liyane.

Dapoxetine Hydrochloride

Dapoxetine hydrochloride diklasifikasikake minangka penghambat serotonin reuptake (SSRI) sing cepet tumindak.
Dapoxetine hydrochloride minangka obat terdaftar sing digunakake kanggo ngobati ejakulasi dini. Ejakulasi dini minangka kondhisi sing umum banget kanggo pria sing kalebu ora bisa tundha ejakulasi. Iki minangka salah sawijining gejala disfungsi ereksi ing pria.
Sanajan kalorone tadalafil lan dapoxetine hidroklorida digunakake kanggo ngobati gejala disfungsi ereksi, siji tadalafil minangka hambatan fosfodiesterase, lan liyane, dapoxetine, minangka hambatan reuptake serotonin selektif.

Vardenafil Hydrochloride

Vardenafil minangka obat ing klompok obat-obatan sing disebut inhibitor fosfodiesterase (PDE). Iki digunakake kanggo nambani disfungsi ereksi lanang. Nalika wong kasebut dirangsang kanthi seksual, vardenafil nambah aliran getih menyang zakar sing mula bisa nggawe ereksi.
Vardenafil sing didol kanthi jeneng Levitra luwih milih tinimbang sildenafil lan tadalafil (Cialis) menyang PDE5. Iki tegese dosis vardenafil luwih murah dibutuhake kanthi sawetara efek samping.
Bedane liyane sing penting yaiku ing paruh-umur ing endi vardenafil (Levitra) umur paruh 4-6 jam lan tadalafil (Cialis) duwe umur paruh 17.5 jam. Iki tegese Tadalafil (Cialis) tumindak luwih dawa tinimbang vardenafil.

Sunting interwiki

Avanafil minangka obat ing klompok inhibitor fosfodiesterase. Iki uga digunakake kanggo ngobati disfungsi ereksi kanthi ningkatake aliran getih ing wilayah penis.
Sanajan loro avanafil lan tadalafil minangka hambatan fosfodiesterase, avanafil minangka sing paling anyar lan umur paruh kurang saka 5 jam tinimbang tadalafil sing duwe umur paruh 17.5 jam.
Kesimpulane, tadalafil luwih apik amarga umur parase luwih dawa. Siji bisa ngombe obat sawetara efek samping.


Efek samping lan keuntungan Tadalafil

Keuntungan Tadalafil

Akeh sing nganggep nggunakake bubuk tadalafil sing tuku amarga tadalafil sing utama;

Nambani disfungsi ereksi

Ereksi penis yaiku proses integral kanggo kegiatan seksual. Disfungsi ereksi kedadeyan nalika wong ora bisa njupuk lan njaga ereksi. Iki nyebabake akeh masalah kayata kasusahan, rasa kurang, lan uga masalah hubungan.
Ereksi bisa dicapai nalika cukup aliran getih ing zakar. Tadalafil mbantu nyuda gejala disfungsi ereksi kanthi nambah aliran getih menyang zakar.

Ngatasi gejala hiperplasia prostat jinak

Hiperplasia prostat jinak uga diarani kelenjar prostat sing saya gedhe. Iki kondhisi sing kedadeyan kanthi alami kanthi umur. Nalika kelenjar prostat saya gedhe, nyemprotake uretra. Sawetara gejala sing ana gandhengane karo prostat sing saya gedhe yaiku; urination urgent lan Kerep, angel kanggo miwiti nguyuh, uga ngelu nglarani.
Tadalafil nguntungake pria sing ngalami hiperplasia prostat jinak kanthi ngilangi gejala kasebut. Wêdakakêna Tadalafil mbantu ngendhokke kelenjar prostat uga kandung kemih supaya bisa nyuda gejala sing ana gandhengane karo kandung kemih lan uretra.

Bisa ngobati disfungsi ereksi lan hiperplasia prostat jinak

Tadalafil uga bisa mbantu pria sing ngalami disfungsi ereksi lan kelenjar prostat sing gedhe.
Nalika nggunakake tadalafil ing dosis sing tepat lan kaya sing disaranake sampeyan entuk manfaat kasebut. Amarga aku nambah aliran getih ing wilayah penis lan uga wilayah liyane, iki minangka cara sing sehat kanggo ngatasi kahanan kasebut.

Uga bisa digunakake kanggo nambani gejala hipertensi arteri paru-paru

Hipertensi arteri paru (PAH) umume tegese tekanan getih dhuwur ing arteri sing njupuk getih saka jantung menyang paru-paru. Nanging bedane karo tekanan getih biasa.
PAH kedadeyan nalika arteri sing nyuplai getih menyang paru-paru dadi sempit utawa diblokir nyebabake jantung kepeksa mompa getih kanthi tingkat dhuwur. Detak jantung sing cepet lan dipeksa iki nyebabake tekanan abot ing arteri.
Wêdakakêna Tadalafil gumun kanthi santai ing pembuluh getih. Relaksasi iki ngidini aliran getih sing lancar mula nambah laju aliran. Iki mbantu jantung kanggo mompa kelancaran getih supaya bisa ngatasi tekanan sing bakal akumulasi

Nambah kemampuan olahraga

Sajrone olahraga, aliran getih penting supaya wong bisa entuk oksigen sing cukup uga ngasilake energi sing cukup.
Tadalafil bisa nambah kinerja olahraga kanthi nyenengake saluran getih lan nambah aliran getih.

Efek samping Tadalafil

Efek samping tadalafil sing paling umum kalebu;

  • Sakit sirah,
  • Mual,
  • flushing (anget, abang, utawa kroso tingly),
  • weteng kesel,
  • irung kembung utawa mlaku, lan
  • nyeri otot, nyeri punggung, lan nyeri ing tangan utawa sikil sampeyan.

Tadalafil uga bisa nyebabake efek samping sing luwih serius. Sampeyan disaranake njaluk pitulung medis yen sampeyan ngalami efek samping tadalafil ing ngisor iki;

  • sawetara gejala serangan jantung sing kalebu nyeri dada, nyeri nyebar ing rahang utawa pundhak, mual, lan kringet.
  • pangowahan sesanti kalebu penglihatan kabur utawa pandeleng sing tiba-tiba.
  • flushing (anget, abang, utawa kroso tingly),
  • Gangguan pendengaran ing
  • kuping ing kuping lan gangguan pendengaran
  • Ereksi sing nyeri utawa tahan luwih saka 4 jam amarga bisa ngrusak penis sampeyan.
  • Nggawe
  • Denyut jantung tidak teratur
  • Kasus, pusing lan,
  • Lemes mboten umum

Interaksi Obat Tadalafil

Sawetara kacarita interaksi tadalafil karo obat liyane. Interaksi obat biasane ngowahi fungsi pangobatan lan bisa ngalangi obatan kasebut supaya ora bisa digunakake kanthi bener.
Mula disaranake supaya mbahas babagan obat sadurunge nggunakake tadalafil. Sawetara interaksi tadalafil bisa uga entheng lan uga efek samping liyane.
Ing ngisor iki minangka interaksi tadalafil;

Nitrates

Dheweke uga diarani obat Anguina. Nalika nitrat dijupuk bebarengan karo tadalafil, bisa nyebabake tekanan getih mudhun nganti level sithik banget. Tingkat tekanan getih sing kurang ana gandhengane karo gejala kayata pusing utawa malah pingsan.
Sawetara obat anguina kasebut kalebu; butil nitrit, amil nitrite, isosorbide dinitrate, nitroglycerin, lan isosorbide mononitrate.

Alpha-blockers

Iki minangka obat sing digunakake kanggo mbenerake tekanan darah tinggi. Iki uga digunakake ing perawatan prostat. Kaloro tadalafil lan alfa-blocker minangka vasodilator sing duwe efek nyuda tekanan getih. Yen digunakake bebarengan, bisa nyebabake tekanan getih mudhun drastis / signifikan. Iki nyebabake wong dadi pusing lan bisa uga lemes.
Sawetara obat alfa-blockers kalebu; terazosin, tamsulosin, alfuzosin, lan prazosin.

Sawetara obatan HIV

Obat-obatan kasebut minangka penghambat protease lan mula bisa nambah tadalafil ing getih. Tambah iki nyebabake tekanan darah rendah. Sampeyan uga bisa nyebabake priapism ing pria, tegese bisa ereksi dawa sing asring nglarani.
Sawetara obat kasebut yaiku ritonavir lan lopinavir.

Antibiotik

Interaksi Tadalafil karo antibiotik wis kacarita. Yen dijupuk karo tadalafil, antibiotik bisa nambah tadalafil ing getih sing nyebabake tekanan getih mudhun. Dheweke bisa nyebabake pusing, pingsan, lan uga sawetara masalah penglihatan. Iki uga bisa nyebabake priapism ing pria.
Sawetara obat kasebut yaiku eritromisin, telithromycin, lan klaritromisin.
Nanging, antibiotik tartamtu bisa nyuda tadalafil ing getih. Interaksi tadalafil kasebut ora bisa digunakake kanthi bener. Obat-obatan kasebut kalebu; rifampin.

Obat antijamur

Sawetara obat antijamur oral kalebu ketoconazole lan itraconazole berinteraksi karo tadalafil.
Obat-obatan kasebut bisa nambah level tadalafil sing nyebabake pusing lan pingsan uga bisa kedadeyan.

Obat hipertensi paru liyane

Tadalafil lan obat hipertensi paru liyane dingerteni duwe efek nyuda tekanan getih. Yen digunakake bebarengan bisa nyebabake tekanan getih sing mbebayani banget. Iki nyebabake gejala sing nyebabake tekanan darah rendah kayata pusing lan pingsan.
Obat kasebut kalebu riociguat.

Antacid

Obat iki digunakake kanggo ngredhakaké asam lambung. Yen digunakake kanthi kombinasi tadalafil, bisa uga nyegah penyerapan tadalafil ing awak. Iki kalebu magnesium hidroksida utawa aluminium hidroksida.

Pangobatan epilepsi

Iki uga diarani obat anti-kejang. Nalika sampeyan ngombe obat anti-kejang bebarengan karo tadalafil, bisa nyuda penyerapan tadalafil. Iki tegese tadalafil ora bakal bisa kerja kanthi apik. Obat epilepsi kasebut kalebu fenitoin, fenobarbital, lan karbamazepine.


Tadalafil tuku ngendi?

Sampeyan bisa tuku Tadalafil ing toko online. Wêdakakêna kasedhiya akeh kanggo peneliti lan analis. Priksa manawa priksa manawa supplier sing disetujoni bubuk tadalafil. Yen sampeyan njupuk tadalafil, tuku saka vendor sing bisa dipercaya.
Konsultasi karo praktisi medis sadurunge njupuk tadalafil amarga ana efek samping tadalafil uga interaksi tadalafil karo obat liyane.
Yen sampeyan nggoleki Tadalafil utawa penengah, sampeyan kudu mriksa karo CMOAPI kanggo nyedhiyakake produk murni sing bener. Senyawa kita wis ngalami jaminan kualitas.


FAQ Tadalafil

P: Apa tadalafil luwih kuwat tinimbang Viagra?

A: Tadalafil 'kaya sing dibutuhake' (generalis Cialis) duwe kaluwihan tinimbang Sildenafil amarga umure luwih suwe - nganti 36 jam (dibandhingake karo 4-5 jam kanggo Sildenafil). Sawetara wong seneng iki amarga bisa nambah spontanitas.

P: Apa Cialis nggawe sampeyan angel sawise teka?

A: Aja njupuk yen ora butuh. Bisa nyebabake karusakan serius.
Biasane sawise teka, isih sensitif sawise orgasme, lan biasane ora bisa disentuh, nanging sawise sawetara menit tetep anget banjur bisa terus.

P: Apa 20 mg Cialis kakehan?

A: Dosis maksimal Cialis sing bisa dijupuk sedina yaiku 20 mg. Sampeyan ora kudu njupuk Cialis luwih saka sapisan dina. Ing uji klinis, Cialis mbantu wong sing ngalami gejala ED nganti 36 jam sawise dosis. Dadi, yen sampeyan mung ngombe obat kaya sing dibutuhake, sampeyan ora kudu ngombe saben dina.

P: Apa sing luwih becik nggunakake viagra utawa Cialis?

A: Bentenipun paling gedhe ing antarane Viagra lan Cialis yaiku wektu suwene efeke. Viagra tetep efektif sajrone 4 nganti 6 jam, sing menehi kesempatan akeh kanggo nindakake hubungan seks ing pirang-pirang acara yen sampeyan pengin. Nanging Cialis biasane ngidini sampeyan entuk ereksi nganti 36 jam sawise njupuk tablet.

P: Sepira suwene wong rata-rata bisa tetep jejeg?

A: Ereksi bisa tahan sawetara menit nganti udakara setengah jam. Rata-rata, pria duwe limang ereksi ing wayah wengi nalika lagi turu, saben umure udakara 25 nganti 35 menit.

P: Pira umur umure wong lanang duwe masalah?

A: Udakara 5 persen pria sing umure 40 taun ngalami disfungsi ereksi lengkap, lan jumlah kasebut saya mundhak udakara 15 persen pria ing umur 70 taun. Disfungsi ereksi entheng lan moderat mengaruhi udakara 10 persen pria saben dasawarsa urip (yaiku, 50 persen pria umure 50an, 60 persen pria umure 60an).

P: Kaping pirang-pirang wong kudu ngeculake sperma sajrone seminggu?

A: yen sampeyan sehat, kanthi medis sampeyan kudu ngasilake sperma saben 3 dina nganti 1 minggu yaiku 7 dina, mula yen ndeleng dhokter penting banget kanggo milih wektu yen ana kelainan.

P: Panganan apa sing mbantu sampeyan angel?

A: Bayam minangka sumber folat, penguat aliran getih sing misuwur. Asam folat duwe peran penting ing fungsi seksual pria lan kekurangan asam folat wis digandhengake karo Sumber Dipercaya kanggo disfungsi ereksi.
Panliten nemokake manawa ngombe kopi loro nganti telung cangkir saben dina bisa nyegah disfungsi ereksi. Iki minangka bahan kanggo kopi sing paling disenengi: kafein.
Ditemokake ing saus panas lan mrica cabai, capsaicin nyebabake pelepasan endorfin - hormon "enak" - lan bisa nambah libido.

P: Apa tadalafil nambah testosteron?

A; Pangobatan karo tadalafil PDE5I sajrone 12 minggu digandhengake karo rasio testosteron / estradiol sing tambah lan nambah fungsi kopulasi. Tadalafil uga duweni potensi nambah level LH ​​serum, nyuda sitokin proinflamasi, lan nyuda massa lemak weteng total.

P: Apa cialis luwih apik tinimbang tadalafil?

A: Panaliten nuduhake tadalafil obat lan jeneng dagang Cialis duwe tingkat kasuksesan 60-70% kanggo ngrawat ED. Tadalafil (Cialis umum), efektif banget.

P: Apa kabiasaan tadalafil dibentuk?

A: Ora ana bukti ilmiah yen sildenafil, tadalafil utawa obat liya sing digunakake kanggo ngobati disfungsi ereksi iku kecanduan fisik

P: Apa sampeyan bisa ngombe tadalafil kanthi alkohol?

A: Aja ngombe alkohol kanthi akeh banget (kayata, 5 utawa luwih gelas anggur utawa 5 utawa luwih wiski) nalika njupuk tadalafil. Yen wis kakehan, alkohol bisa nambah kemungkinan lara sirah utawa pusing, nambah denyut jantung, utawa nyuda tekanan getih.

P: Apa Cialis saben dina nambah testosteron?

A: 5 mg tadalafil saben dina nambah ED amarga tingkat testosteron tambah.

P: Apa sing kedadeyan yen tadalafil ora bisa digunakake?

A; Yen tadalafil lan inhibitor PDE5 liyane ora digunakake kanggo sampeyan, panyedhiya layanan kesehatan sampeyan bisa uga menehi pilihan opsi perawatan liyane kalebu (AUA, 2018): Terapi testosteron: Tes getih nuduhake tingkat testosteron sing sithik. Suntikan menyang zakar: Alprostadil lan obat liyane.

P: Apa sing bakal kedadeyan yen njupuk tadalafil?

A: Yen sampeyan ngombe tadalafil utawa ngombe obat-obatan kasebut, kemungkinan efek samping bakal luwih dhuwur. Yen sampeyan ngalami ereksi sing luwih suwe luwih saka 4 jam utawa degdegan sing nglarani luwih saka 6 jam, hubungi dhokter langsung.

P: Apa Tadalafil Aman?

A: Apa tadalafil minangka obat sing aman? Umume, tadalafil minangka obat sing aman nanging ora dianjurake yen dijupuk yen sampeyan duwe kahanan utawa njupuk obat-obatan tartamtu sing bisa berinteraksi karo tadalafil.

P: Apa Jus Jeruk Apik kanggo disfungsi ereksi?

A: Informasi klinis ora lengkap, nanging wong sing nggunakake Viagra kudu ngerti manawa jus jeruk bali bisa nambah tingkat getih obat kasebut. Iki bisa dadi perkara sing apik kanggo sawetara pria sing ngalami disfungsi ereksi, nanging bisa uga nyebabake nyeri sirah, flushing, utawa tekanan darah rendah.

P: Kepiye cara supaya tadalafil bisa digunakake kanthi luwih apik?

A: 1. Jaga bobot awak sing sehat kanthi nyuda ukuran, mangan panganan, lan nggawe pilihan sing sehat.
2.Mungkasi ngrokok lan panggunaan produk rokok liyane.
3. Tambah kegiatan fisik kanggo mbantu nyuda tekanan darah tinggi lan kolesterol dhuwur.

P: Suwene apa tadalafil bisa digunakake?

A: Biasane butuh wektu 30 nganti 60 menit supaya tadalafil bisa digunakake kanggo disfungsi ereksi. Sampeyan bisa njupuk sedina sepisan, paling ora 30 menit sadurunge kepengin nindakake seks.

P: Apa aku kudu njupuk Cialis esuk utawa wengi?

A: Tablet Tadalafil kanggo prostat sing saya gedhe yaiku 2.5mg utawa 5mg. Dosis sing biasane 5mg, diombe sedina. Sampeyan bisa njupuk tablet ing wayah esuk utawa sore, nanging luwih becik njupuk ing wektu sing padha saben dina. Dokter bisa menehi dosis 2.5mg sing murah yen sampeyan nemoni masalah, kayata efek samping.

P: Apa bisa ngombe kopi karo Cialis?

A: Ora ditemokake interaksi ing antarane kafein lan Cialis.

P: Apa Cialis bisa nyuda prostat?

A: Okt. 6, 2011 - Cialis wis disetujoni dening FDA kanggo perawatan prostat sing saya gedhe. Iki uga bisa digunakake kanggo nambani pria sing duwe prostat lan disfungsi ereksi (ED) bebarengan.

P: Apa Tadalafil bisa digunakake kanggo wanita?

A: Obat iki uga digunakake kanggo ngobati disfungsi ereksi lan pratandha lan gejala BPH. Tadalafil uga digunakake kanggo pria lan wanita kanggo nambani gejala hipertensi arteri paru kanggo nambah kemampuan olahraga.

P: Kepiye sampeyan njupuk tadalafil kanggo asil sing paling apik?

A: Tadalafil (Cialis) kasedhiya ing versi umum lan merek ing sawetara dosis minangka tablet oral. Sampeyan bisa njupuk Cialis kaya sing dibutuhake utawa sapisan dina, gumantung saka dosis lan cara resep. Cialis njupuk saka 30 menit nganti 2 jam kanggo ditrapake. Bisa nganti 36 jam.

P: Apa bisa njupuk tadalafil 20 mg saben dina?

A: Dosis maksimal Cialis sing bisa dijupuk sedina yaiku 20 mg. Sampeyan ora kudu njupuk Cialis luwih saka sapisan dina. Ing uji klinis, Cialis mbantu wong sing ngalami gejala ED nganti 36 jam sawise dosis. Dadi, yen sampeyan mung ngombe obat kaya sing dibutuhake, sampeyan ora kudu ngombe saben dina

P: Apa bisa njupuk 2 tadalafil 5mg?

A: Tadalafil (Cialis) kasedhiya ing versi umum lan merek ing sawetara dosis minangka tablet oral. Sampeyan bisa njupuk Cialis kaya sing dibutuhake utawa sapisan dina, gumantung saka dosis lan cara resep. Cialis njupuk saka 30 menit nganti 2 jam kanggo ditrapake.

P: Apa tadalafil nambah tekanan getih?

A: Pangurangan tekanan getih ing awak bisa uga amarga tadalafil ngeculake pembuluh getih (arteri) ing kabeh awak. Ati-ati kudu digunakake kanggo pasien sing tekanan getih kurang - contone, kurang saka 90/50 mmHg.

P: Apa efek samping saka tadalafil?

A: Sakit sirah, weteng, weteng, nyeri otot, irung kembung, flushing, utawa pusing bisa uga ana. Yen efek kasebut tetep utawa saya parah, segera dhokter utawa apoteker. Kanggo nyuda risiko pusing lan lightheadedness, tangi kanthi alon nalika munggah saka posisi lungguh utawa ngapusi.

T; Apa aku bisa njupuk tadalafil saben dina?

A: Tadalafil (Cialis) minangka salah sawijining obat disfungsi ereksi (ED) sing paling populer. Daya tarik utama? Obat kasebut kasedhiya ing versi dosis rendah sing bisa dijupuk saben dina.

P: Apa tadalafil apik kanggo jantung?

A: Banjur para ilmuwan sing ngembangake Viagra nemokake obat sing ngilangi ED. "Kita duwe bukti winates saka uji coba manungsa lan studi epidemiologis sing nuduhake Tadalafil bisa efektif kanggo nambani gagal jantung," "

P: Apa tadalafil 5mg aman?

A: Dosis saben dina saka 5 mg tadalafil bisa digunakake kanthi aman kanggo perawatan disfungsi ereksi lan LUTS, sing luwih suwe wektu latensi ejakulasi.

P: Apa tadalafil nyuda tekanan getih?

A: tadalafi bisa nyuda tekanan getih sing rada sithik. Iki ora dadi masalah kanggo umume pria, nanging efek tadalafi tumrap tekanan getih bakal berlebihan yen tadalafi dijupuk karo obat nitrat. Nitrat minangka salah sawijining perawatan obat resep angina.

P: Apa tadalafil apik kanggo prostat sing nggedhekake?

A: Tadalafil (Cialis) minangka siji-sijine obat sing disetujoni dening FDA kanggo BPH, uga diarani prostat sing gedhe. Iki uga menehi resep yen sampeyan kesulitan entuk utawa tetep degdegan.

P: Apa Tadalafil nggawe sampeyan luwih suwe?

A: Obat-obatan endi sing paling dawa? - Cialis (tadalafil). Sanajan, Viagra minangka obat disfungsi ereksi sing paling umum, Cialis duwe efek paling dawa. Cialis uga ora sithik ngrancang nanging efek samping uga bisa tahan luwih suwe.

P: Apa jus jeruk bali nggawe Cialis luwih kuat?

A: Mangan jeruk bali utawa ngombe jus jeruk bali bisa nambah tadalafil ing getih. Iki nambah risiko efek samping.

P: Apa bedane Cialis lan Tadalafil?

A: Dhaptar dawa perusahaan wis disetujoni dening FDA kanggo ngasilake tadalafil kanggo ngobati ED lan BPH. Versi umum Cialis sing disetujoni dening FDA padha efektif lan aman kaya jeneng merek Cialis. Versi umum asring kurang saka setengah biaya.

P: Apa aku bisa ngrusak Cialis dadi separo?

manawa sampeyan sehat, kanthi medis sampeyan mesthine ngasilake sperma saben 3 dina nganti 1 minggu yaiku 7 dina, mula yen nemoni dhokter penting banget yen wis kelainan.

Cathetan Suku

  1. Penedones A, Alves C, Batel Marques F (2020). "Risiko neuropati optik iskemik nonmartitik kanthi inhibitor tipe 5 fosodiesterase: tinjauan sistematis lan analisis meta". Acta Ophthalmol. 98 (1): 22-31. doi: 10.1111 / aos.14253. PMID 31559705.
  2. "FDA ngumumake Revisi kanggo Label kanggo Cialis, Levitra lan Viagra". Administrasi Pangan lan Obat-obatan AS (FDA). 2007-10-18. Diarsipake saka asli ing 2016-10-22. Dijupuk 2009-09-28.
  3. "Cialis tadalafil PI". Administrasi Barang Terapi. Dijupuk 2020-08-19.
  4. Karabakan M, Keskin E, Akdemir S, Bozkurt A (2017). Efek perawatan tadalafil 5mg saben dina ing wektu ejakulasi, gejala saluran kemih ngisor lan fungsi ereksi ing pasien disfungsi ereksi. International Braz j Urol: Jurnal Resmi Masyarakat Urologi Brasil. 2017 Mar-Apr; 43 (2): 317-324. DOI: 10.1590 / s1677-5538.ibju.2016.0376.
  5. "Pil Pisah" (PDF). Laporan Kesehatan Pelanggan. 2010-01-25. Diarsipake saka asli (PDF) ing 2008-10-08.
  6. Wang Y, Bao Y, Liu J, Duan L, Cui Y (Januari 2018). "Tadalafil 5 mg Saben Dina Mbenakake Gejala Saluran Kencing lan Disfungsi Ereksi Ing ngisor: Tinjauan Sistematis lan analisis Meta". Gejala Saluran Urin Kurang. 10 (1): 84–92. doi: 10.1111 / luts.12144. PMID 29341503.