Beasiswa CMOAPI

Beasiswa CMOAPI

Kabeh wong kepengin duwe karir lan pendidikan sing bakal mbantu dheweke adoh banget. Nanging, akeh wong kudu nyasar karir lan tujuan pendhidhikan taun-taun. CMOAPI ngerti pentinge pendhidhikan sing tepat, lan sebabe sampeyan mbiyantu ngajari para pamaca babagan fotografi lan produk kamera kanthi ulasan lan rekomendasi. Sampeyan ora prelu mbayar peralatan kanggo nggunakake piranti yen sampeyan nggunakake sumber review sing disedhiyakake ing kene.
Beasiswa CMOAPI minangka promosi anyar sing dakwenehake kanggo ngumumake. Iku beasiswa taunan $ 2000 sing dirancang kanggo mbantu siswa entuk impen pendhidhikan lan karir. Beasiswa iki bakal dianugerahi siji siswa saben taun kanggo mbantu mbayar biaya pendhidhikan. We are tikel tikel tikel tikel kaping pindho taun ngarep. Beasiswa CMOAPI minangka inisiatif cilik saka sisih kita kanggo mbantu siswa ngupayakake impen. Yen sampeyan kepengin weruh program beasiswa lan pengin melu kontes, waca kabeh informasi sing disedhiyakake ing ngisor iki kanthi ati-ati.

Kriteria Kelayakan

·Ditampa dening utawa saiki nekani sekolah akreditasi kanggo program sarjana utawa pascasarjana full-time ing Amerika Serikat.
·GPA kumulatif minimal 3.0 (utawa setara).
·Buktin kanggo ndhaptar ing sarjana utawa sarjana sarjana dibutuhake.

Carane Aplikasi

·Tulis esai babagan topik "Apa Sintesis Adat lan Panaliten Kontrak?"
·Sampeyan kudu ngirim karangan kanggo kita ing utawa sadurunge tanggal 7 Desember 2020.
·Sampeyan bisa ngirim karangan (ing format MS Word mung) kanthi email menyang [email dilindhungi]
·Aja lali sebutno jeneng, email lan nomer telpon ing aplikasi sampeyan.
·Sampeyan uga kudu nyebutake rincian kuliah / universitas ing aplikasi sampeyan.
·Mung karangan sing bakal unik lan kreatif sing bakal dianggep kanggo kontes.
·Pemenang bakal dikontak liwat e-mail lan kudu nanggapi sajrone 5 dina supaya bisa nampa hadiah kasebut. Yen ora ana tanggepan sing ditampa ing wektu kasebut, pemenang liyane bakal dipilih kanggo nampa penghargaan kasebut.

Prosedur pilihan

·Mung karangan sing bakal ditampa lan sadurunge tanggal sing bakal dianggep kanggo kontes.
·Karangan iku bakal diadili kanthi pirang-pirang paramèter. Sawetara yaiku: keunikan, kreatifitas, dipikirake, nilai informasi sing diwenehake, tata bahasa lan gaya lsp.
·Pemenang bakal diumumake tanggal 15 Desember 2020.

Kebijakan Privasi:

Kita nggawe manawa ora ana informasi pribadi kanggo siswa sing dituduhake, lan kabeh informasi pribadi disimpen mung kanggo panggunaan internal. Kita ora menehi katrangan siswa kanggo pihak katelu kanthi alesan, nanging kita duwe hak nggunakake artikel sing dikirim kanggo kita kanthi cara sing dikarepake. Yen sampeyan ngirim artikel menyang CMOAPI, sampeyan menehi kabeh hak kanggo konten, kalebu kepemilikan konten sing dikandhakake. Iki bener manawa kiriman sampeyan ditampa minangka pemenang utawa ora. CMOAPI.com duwe hak nggunakake kabeh pakaryan sing dikirim supaya bisa diterbitake kaya sing cocog karo sing cocog. Pemenang bakal dikonfirmasi yen bisa menehi bukti pendaptaran ing universitas, kuliah utawa sekolah sing disetujoni. Iki kalebu gambar ID siswa saiki, transkrip sekolah, surat bukti, lan salinan tagihan pelajaran. Pemenang sekunder bakal dipilih yen juara awal ora bisa menehi bukti-bukti kasebut.