Layanan kita wis nggawe akeh mukjijat

DMF

Disertifikasi DMF

9001

ISO

14001

ISO

46

Ilmuwan

LAYANAN kita

Layanan mandeg CMO lan API

Sintesis lan kontrak R&D

CMOAPI bisa nawarake layanan ing ngisor iki, kabeh dijaluk dening kabijakan sing kuat babagan perlindungan Intelektual (IP), njamin proyek ditangani kanthi ketat ing kapercayan. Pangembangan rute sintetik Proses optimasi Proses skala saka gram nganti Eksklusif Eksklusif Metrik Tons yen mbutuhake dhukungan analitis lengkap kalebu HPLC, GC-MS lan NMR FTE kanggo produk sing wis ana proses manufaktur, CMOAPI bisa menehi layanan manufaktur kontrak lan tol menyang spesifikasi pelanggan dhewe. Saliyane layanan sing kasebut ing ndhuwur, kita uga menehi layanan sumber bahan mentah khusus (tanpa biaya tambahan) kanggo mesthekake, ing ngendi wae, mung nggunakake sumber bahan bermutu kanthi rega pasar sing kompetitif. CMOAPI uga bisa nawakake layanan riset lan pangembangan khusus sing cocog karo syarat khusus pelanggan. Kita duwe rekaman trek sing apik kanggo ngrampungake tantangan sintesis organik sing kompleks kanggo para pelanggan lan proyek bisa adhedhasar kesetaraan full time (FTE) utawa tarif saben dinane. Hubungi kita kanggo ngerteni kepiye tim R&D sing wis trampil bisa nggawe proyek sabanjure sukses paling anyar.

Pabrikan cilik & produsen skala gedhe

Sajrone sepuluh taun kepungkur, CMOAPI wis nyedhiyakake layanan sintesis lan manufaktur khusus sing luar biasa. Tingkat layanan kita bisa uga kalebu saka kelompok cilik milligram nganti ton layanan manufaktur skala gedhe. Mayoritas klien kita dumunung ing Amerika Lor, Eropa, Aisa, kalebu Pfizer, lilly, roche, GSK, MSD, bayer lan perusahaan liyane sing misuwur. Kabeh layanan sintesis lan manufaktur khusus kita ditindakake kanthi rahasia. Tim proyek terintegrasi kita didhukung dening klompok ahli skala skala sing wis berpengalaman lan darmabakti. Nggarap reaktor kanthi suhu suhu -100˚C nganti 300˚C, lan sisik wiwit 5L nganti 5000L, regane diwenehake menyang para pelanggan kanthi sintesis perantaraan proyek kunci sing cekap (nganti jumlah metrik ton) lan aktif bahan obat. Pabrik ditindakake ing fasilitas manufaktur sing diduweni kabeh. Kita ngatur chain persediaan kanggo kimia produksi kanggo nyampurnakake proyek spesifik kanthi kecepatan lan biaya sing paling optimal nalika memenuhi standar safety proses lan selaras peraturan. Proses produksi sing dioptimalake ngidini ukuran bathi fleksibel lan kualitas produk sing apik. Kabeh proses dirancang kanggo nggayuh standar pengaturan sing ketat.

Blok bangunan kanggo panemuan obat

CMOAPI for Discovery Obat yaiku solusi basis kognitif sing nganalisa ilmu lan data ilmiah kanggo mbukak sambungan sing wis dingerteni lan didhelikake sing bisa nambah kemungkinan terobosan ilmiah. Platform kasebut ngidini peneliti ngasilake hipotesis anyar kanthi bantuan visualisasi, ramalan sing didhukung dening bukti lan pangolahan basa alam sing dilatih ing domain ilmu ilmiah. CMOAPI kanggo Penemuan Obat bisa nyepetake identifikasi calon obat novel lan target obat novel kanthi nggunakake potensial data gedhe.

Proses R&D lan pangembangan rute anyar

Tim pangembangan kimia kita, ngemot luwih saka 50 ilmuwan ing negara-negara kita, ngluwihi pangarepan ing malah proyek sing paling angel. Makarya ing laboratorium seni sing dilengkapi karo proses paling anyar lan instrumen analitis, kita kanthi efisien nganakake pramuka rute, pangembangan proses kanthi cepet, optimalisasi kahanan reaksi kanggo skala skala bahan kanggo uji coba sadurunge utawa manufaktur skala gedhe. Kanthi dhukungan saka tim ahli analis, insinyur kimia lan profesional QA, kita ngembangake proses manufaktur kanthi cepet lan efisien kanggo nyukupi kabutuhan.